Treasure: Maak kennis met K-Pop Band Jihoon

Inhoud

Treasure is een K-Pop-band die in 2019 is opgericht door YG Entertainment. De groep bestaat uit twaalf leden: Jihoon, Hyunsuk, Yoshi, Junkyu, Mashiho, Jaehyuk, Asahi, Yedam, Haruto, Doyoung, Jeongwoo en Junghwan. De groep debuteerde met hun enige album De eerste stap: hoofdstuk één in augustus 2020. Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder De eerste stap: schateffect en Jongen .

De leden van Treasure

Jihoon is de leider van Treasure en staat bekend om zijn krachtige zang en rapvaardigheden. Hyunsuk is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Yoshi is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Junkyu is de leadzanger en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Mashiho is de hoofdrapper en staat bekend om zijn geestige en slimme rapteksten. Jaehyuk is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele en nauwkeurige choreografie. Asahi is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn krachtige en agressieve rapstijl. Yedam is de zanger en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Haruto is de zanger en staat bekend om zijn krachtige en soulvolle stem. Doyoung is de zanger en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Jeongwoo is de zanger en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Junghwan is de zanger en staat bekend om zijn krachtige en soulvolle stem.Schat Muziek

Treasure heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste singlealbum, De eerste stap: hoofdstuk één , werd uitgebracht in augustus 2020 en bevatte het titelnummer 'Boy'. Het nummer was een hit en piekte op nummer één in de Gaon Music Chart. De groep heeft sindsdien verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'I Love You', 'My Treasure' en 'MMM'. Ze hebben ook twee volledige albums uitgebracht, De eerste stap: schateffect en De eerste stap: schatkaart . Beide albums waren succesvol, waarbij de laatste piekte op nummer één in de Gaon Music Chart.

Prestaties van Treasure

Treasure heeft sinds hun debuut grote successen behaald. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Male Group Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Treasure is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften, waaronder Vogue Korea en Elle Korea.

Schat populariteit

Treasure is sinds hun debuut een van de meest populaire K-Pop-groepen geworden. Ze hebben een grote en toegewijde fanbase, bekend als 'Treasure Makers'. De groep heeft ook een grote aanhang gekregen op sociale media, met meer dan 5 miljoen volgers op Instagram. Treasure is ook te zien geweest in verschillende commercials en advertenties, onder meer voor Samsung en Coca-Cola.

Veelgestelde vragen

 • V: Wie zijn de leden van Treasure?
  A: De leden van Treasure zijn Jihoon, Hyunsuk, Yoshi, Junkyu, Mashiho, Jaehyuk, Asahi, Yedam, Haruto, Doyoung, Jeongwoo en Junghwan.
 • Vraag: Wat voor soort muziek maakt Treasure?
  A: Treasure maakt K-Pop-muziek.
 • V: Welke prijzen heeft Treasure gewonnen?
  A: Treasure heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020.
 • Vraag: Hoe populair is Treasure?
  A: Treasure is een van de meest populaire K-Pop-groepen, met meer dan 5 miljoen volgers op Instagram.

Treasure is een K-Pop-groep die sinds hun debuut in 2019 grote successen boekt. De groep bestaat uit twaalf leden en heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder De eerste stap: hoofdstuk één en De eerste stap: schateffect . Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020, en hebben een grote aanhang gekregen op sociale media. Als je meer wilt weten over Treasure, ga dan eens kijken AllKpop en Soempi voor meer informatie.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om K-Pop band Treasure en hun muziek te leren kennen. Raadpleeg de veelgestelde vragen hierboven voor meer informatie.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. K-popbands bestaan ​​uit getalenteerde zangers en dansers die pakkende en unieke muziek maken. Een van de meest populaire K-popbands is Key Kim. Key Kim is een vijfkoppige groep die debuteerde in 2018. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Good Night' en 'Love Letter'. Ga naar voor meer informatie over Key Kim deze link .

Een andere populaire K-popband is Block B. Block B is een zevenkoppige groep die in 2011 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Nanrina' en 'Her'. Ga naar voor meer informatie over blok B deze link .

Ten slotte is N.Flying een vierkoppige groep die debuteerde in 2015. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Rooftop' en 'Oh Really'. Ga naar voor meer informatie over N.Flying deze link .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ontdekken. K-popbands bestaan ​​uit getalenteerde zangers en dansers die pakkende en unieke muziek maken. Of je nu een fan bent van Key Kim, Block B of N.Flying, er is voor elk wat wils in de K-popwereld. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends, bekijk dan deze K-popbands en verken de wereld van K-pop.