Schat: The Rising K-Pop Band

Inhoud

Treasure is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2019 is opgericht door YG Entertainment. De groep bestaat uit twaalf leden: Hyunsuk, Jihoon, Yoshi, Junkyu, Mashiho, Jaehyuk, Asahi, Yedam, Haruto, Doyoung, Jeongwoo en Junghwan . Treasure is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld, met hun muziek bovenaan de hitlijsten in Zuid-Korea en daarbuiten.

Schat Muziek

Treasure heeft sinds hun debuut in 2019 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste single, Jongen , werd uitgebracht in augustus 2019 en werd al snel een hit in Zuid-Korea. De groep heeft sindsdien verschillende andere singles uitgebracht, waaronder Ik hou van jou , Mijn schat , en mmm . Ze hebben ook twee volledige albums uitgebracht, De eerste stap: hoofdstuk één en De eerste stap: hoofdstuk twee . De muziek van Treasure is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes bevatten vaak krachtige choreografieën.Treasure's opkomst tot roem

Treasure is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2020 voor beste nieuwe mannelijke artiest. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tv-shows, waaronder Wekelijkse idool en Broers kennen . Treasure heeft ook een grote aanhang gekregen op sociale media, met miljoenen volgers op Instagram, Twitter en YouTube.

Treasures leden

De twaalf leden van Treasure komen van over de hele wereld. Hyunsuk, Jihoon, Yoshi, Junkyu, Mashiho en Jaehyuk komen uit Zuid-Korea, terwijl Asahi, Yedam, Haruto, Doyoung, Jeongwoo en Junghwan uit Japan komen. Elk lid heeft zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid, en ze dragen allemaal bij aan het succes van de groep.

De impact van Treasure op de K-Pop-scene

Treasure heeft sinds hun debuut een enorme impact gehad op de K-Pop-scene. Ze zijn een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld geworden en hun muziek wordt geprezen om zijn aanstekelijke melodieën en krachtige choreografie. Treasure is ook gecrediteerd voor het helpen om K-Pop naar een breder publiek te brengen, en hun succes heeft andere K-Pop-groepen geïnspireerd om in hun voetsporen te treden.

Veelgestelde vragen

  • Q: Wie zijn de leden van Treasure? EEN: De leden van Treasure zijn Hyunsuk, Jihoon, Yoshi, Junkyu, Mashiho, Jaehyuk, Asahi, Yedam, Haruto, Doyoung, Jeongwoo en Junghwan.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Treasure? EEN: De muziek van Treasure is een mix van hiphop, R&B en pop.
  • Q: Trends: Hoe populair is Treasure? EEN: Treasure is een van de populairste K-Pop-bands ter wereld, met miljoenen volgers op sociale media.
  • Q: Welke prijzen heeft Treasure gewonnen? EEN: Treasure heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2020 voor beste nieuwe mannelijke artiest.

Treasure is een opkomende K-Pop-band die snel een van de meest populaire groepen ter wereld is geworden. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes bevatten vaak krachtige choreografieën. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2020 voor beste nieuwe mannelijke artiest. Treasure heeft ook een grote aanhang gekregen op sociale media, met miljoenen volgers op Instagram, Twitter en YouTube. Met hun unieke stijl en aanstekelijke muziek zal Treasure de komende jaren zeker een rol blijven spelen in de K-Pop-scene.

Kijk voor meer informatie over Treasure op AllKpop , Soempi , en YG-entertainment .

Son Eunchae is een K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Ze zijn een vijfkoppige meidengroep die in 2019 debuteerde en al naam heeft gemaakt in de K-pop-industrie. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als zelfliefde en empowerment. Hun debuutalbum, zoon eunchae , werd uitgebracht in 2020 en kreeg lovende kritieken. Het bevatte hitsingles zoals 'Bugaboo' en 'Lemonade', die beide bovenaan de hitlijsten stonden in Zuid-Korea. Het album bevatte ook een tracklist van al hun nummers, die te vinden is hier .

Naast Son Eunchae is SM Rookies een andere K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Deze groep is een zevenkoppige boyband die in 2019 debuteerde en al meerdere hitsingles heeft uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als vriendschap en zelfontdekking. Hun debuutalbum, SM-beginners , werd uitgebracht in 2020 en kreeg lovende kritieken. Het bevatte hitsingles zoals 'Dreams Come True' en 'Rise Up', die beide bovenaan de hitlijsten stonden in Zuid-Korea. Het album bevatte ook een tracklist van al hun nummers, die te vinden is hier .

Zowel Son Eunchae als SM Rookies zijn K-popbands die de muziekscene stormenderhand veroveren. Ze hebben allebei unieke geluiden en stijlen die fans over de hele wereld aanspreken. Hun muziek is een mix van verschillende genres en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als eigenliefde en empowerment. Ze hebben allebei veelgeprezen albums uitgebracht en staan ​​bovenaan de hitlijsten in Zuid-Korea. Als je op zoek bent naar nieuwe K-popmuziek om naar te luisteren, dan zijn deze twee bands zeker de moeite van het bekijken waard.