Truedy: The Rising K-Pop Band

Inhoud

Truedy is een opkomende K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De groep bestaat uit vier leden: Yoojung, Soeun, Jiwon en Sua. Ze debuteerden in 2018 met hun single album, Echt , en hebben sindsdien verschillende hitsingles en albums uitgebracht. In deze gids verkennen we de geschiedenis, muziek en het succes van de groep.

Geschiedenis van Truedy

Truedy werd in 2018 opgericht door het Zuid-Koreaanse entertainmentbedrijf Happyface Entertainment. De groep bestaat uit vier leden: Yoojung, Soeun, Jiwon en Sua. De naam van de groep is afgeleid van de woorden 'waar' en 'dynamisch', wat hun verlangen weerspiegelt om eerlijk en gepassioneerd te zijn in hun muziek.Truedy debuteerde in 2018 met hun enige album, Echt . Het album was een succes en de groep won al snel aan populariteit in de K-Pop-industrie. Sindsdien hebben ze verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder Truedy's 2e mini-album en Truedy's 3e mini-album .

Truedy's muziek

Truedy's muziek is een mix van hiphop, R&B en pop. Hun liedjes bevatten vaak pakkende hooks en vrolijke ritmes. De groep heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Is', 'Dance All Night' en 'I'm Fine'.

De muziekvideo's van Truedy bevatten vaak felle kleuren en levendige beelden. De groep heeft ook samengewerkt met andere K-Popartiesten, zoals EXO's Baekhyun en NCT's Taeyong.

Het succes van Truedy

Truedy heeft sinds hun debuut in 2018 veel succes geboekt. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2019 voor beste nieuwe vrouwelijke artiest. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows.

Truedy heeft ook veel volgers gekregen op sociale media. De groep heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken op YouTube.

Gevolgtrekking

Truedy is een opkomende K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De groep bestaat uit vier leden: Yoojung, Soeun, Jiwon en Sua. Ze debuteerden in 2018 met hun single album, Echt , en hebben sindsdien verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Truedy's muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun muziekvideo's bevatten vaak felle kleuren en levendige beelden. De groep heeft sinds hun debuut veel succes geboekt, ze hebben verschillende prijzen gewonnen en een groot aantal volgers op sociale media gekregen.

Kijk voor meer informatie over Truedy op AllKpop en Happyface-entertainment .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Truedy? EEN: De leden van Truedy zijn Yoojung, Soeun, Jiwon en Sua.
  • Q: Wanneer debuteerde Truedy? EEN: Truedy debuteerde in 2018.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Truedy? EEN: Truedy's muziek is een mix van hiphop, R&B en pop.
  • Q: Hoe succesvol is Truedy geweest? EEN: Truedy heeft sinds hun debuut in 2018 veel succes geboekt. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en een groot aantal volgers op sociale media gekregen.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige bands die de leiding nemen. Een van de meest populaire is Daewon Lee, een band die sinds hun debuut in 2017 furore maakt in de muziekindustrie. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze worden geprezen om hun unieke geluid. en boeiende optredens. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Me Now' en 'I'm Sorry', en zijn te zien geweest in tal van televisieshows en radiostations.

Een andere K-popband die naam aan het maken is, is Oh Seunghee. Deze groep bestaat sinds 2015 en wint sindsdien aan populariteit. Hun muziek is een mix van pop, rock en hiphop en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'My Love' en 'I'm Sorry'. Ze zijn ook te zien geweest in tal van televisieshows en radiostations, en hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten.

Tot slot is Yook Jidam een ​​K-popband die je zeker moet kennen. Deze groep bestaat sinds 2016 en wint sindsdien aan populariteit. Hun muziek is een mix van pop, rock en hiphop en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'My Love' en 'I'm Sorry'. Ze zijn ook te zien geweest in tal van televisieshows en radiostations, en hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten.

K-pop is een opwindend en levendig muziekgenre en deze drie bands zijn slechts enkele van de geweldige acts die de wereld stormenderhand veroveren. Als je op zoek bent naar geweldige muziek om naar te luisteren, ga dan zeker eens kijken Daewon Lee , O Seunghee , en Yook Jidam . Je zult niet teleurgesteld zijn!