U-KISS Discografie: alle albums en singles

Inhoud

U-KISS is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die actief is sinds 2008. De band heeft in de loop der jaren een aantal albums en singles uitgebracht en is uitgegroeid tot een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. In dit artikel zullen we de volledige discografie van U-KISS verkennen, inclusief al hun albums en singles.

U-KISS-albums

U-KISS heeft in totaal negen studioalbums uitgebracht sinds hun debuut in 2008. Hun eerste album, Maar een , werd uitgebracht in 2008 en werd gevolgd door Breng het terug 2 Old School in 2009. In 2010 brachten ze hun derde album uit, ContiUKiss , en hun vierde album, Pauze , in 2011. In 2012 brachten ze hun vijfde album uit, Dora Dora , en hun zesde album, Collage , in 2013. In 2014 brachten ze hun zevende album uit, Mono-schandaal , en hun achtste album, Actie , in 2015. Hun negende en meest recente album, stalker , werd uitgebracht in 2016.U-KISS-singles

U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal eenentwintig singles uitgebracht. Hun eerste single, Niet jong , werd uitgebracht in 2008 en werd gevolgd door Man Man Ha Ni in 2009. In 2010 brachten ze hun derde single uit, Hou je mond , en hun vierde single, Bingeul Bingeul , in 2011. In 2012 brachten ze hun vijfde single uit, Van mening zijn , en hun zesde single, Verboden liefde , in 2013. In 2014 brachten ze hun zevende single uit, Speelplaats , en hun achtste single, Stop met spelen , in 2015. Hun negende single, stalker , werd uitgebracht in 2016, en hun tiende single, Liefde op U , kwam uit in 2017. In 2018 brachten ze hun elfde single uit, Uitmaken , en hun twaalfde single, Mysterieus , in 2019. Hun dertiende single, Op een dag , werd uitgebracht in 2020.

U-KISS-compilatiealbums

U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal twee verzamelalbums uitgebracht. Hun eerste verzamelalbum, U-KISS 1e Beste , werd uitgebracht in 2009 en werd gevolgd door U-KISS 2e Beste in 2010.

U-KISS Live-albums

U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal twee live-albums uitgebracht. Hun eerste live-album, U-KISS 1e liveconcert , werd uitgebracht in 2009 en werd gevolgd door U-KISS 2e liveconcert in 2010.

U-KISS verlengde toneelstukken

U-KISS heeft in totaal vier extended play uitgebracht sinds hun debuut in 2008. Hun eerste extended play, Breng het terug 2 Old School , werd uitgebracht in 2009 en werd gevolgd door Pauze in 2011. In 2012 brachten ze hun derde extended play uit, Dora Dora , en hun vierde extended play, Collage , in 2013.

Gevolgtrekking

U-KISS is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die actief is sinds 2008. De band heeft in de loop der jaren een aantal albums en singles uitgebracht en is uitgegroeid tot een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. In dit artikel hebben we de volledige discografie van U-KISS verkend, inclusief al hun albums en singles. We hebben ook gekeken naar hun verzamelalbums, live-albums en uitgebreide toneelstukken.

Ga naar voor meer informatie over U-KISS en hun discografie Wikipedia en Alle muziek .

FAQ

 • Q: Hoeveel albums heeft U-KISS uitgebracht?
  EEN: U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal negen studioalbums uitgebracht.
 • Q: Hoeveel singles heeft U-KISS uitgebracht?
  EEN: U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal eenentwintig singles uitgebracht.
 • Q: Hoeveel verzamelalbums heeft U-KISS uitgebracht?
  EEN: U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal twee verzamelalbums uitgebracht.
 • Q: Hoeveel live albums heeft U-KISS uitgebracht?
  EEN: U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal twee live-albums uitgebracht.
 • Q: Hoeveel extended plays heeft U-KISS uitgebracht?
  EEN: U-KISS heeft sinds hun debuut in 2008 in totaal vier extended plays uitgebracht.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die furore hebben gemaakt in de muziekindustrie, en het is de moeite waard om ze te leren kennen. Een van de meest populaire K-popbands is Lu Dinghao. Ze zijn een vijfkoppige boyband die veel aandacht krijgt voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Een andere K-popband die het bekijken waard is, is Adora BTS. Ze zijn een zevenkoppige meidengroep die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Ten slotte is Vixx Hyuk een vijfkoppige boyband die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Ze hebben een uniek geluid en stijl die veel aandacht heeft gekregen. Al deze K-popbands zijn de moeite van het bekijken waard, en ze zullen je zeker een plezierige luisterervaring bezorgen. lu dinghao , hou van bts , vixx hyuk zijn allemaal geweldige bands om mee te beginnen als je de wereld van K-pop wilt verkennen.