Up10tion: De reis van K-popband Jinhoo

Inhoud

Up10tion is een K-Pop-band die sinds hun debuut in 2015 furore maakt in de industrie. De band bestaat uit negen leden, waaronder Jinhoo, en ze hebben verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht. In dit artikel verkennen we de reis van Up10tion en Jinhoo, van hun begin tot hun huidige succes.

De oprichting van Up10tion

Up10tion werd in 2015 opgericht door TOP Media, een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf. De band bestond oorspronkelijk uit negen leden: Jinhoo, Wooshin, Kogyeol, Bit-to, Sunyoul, Gyujin, Xiao, Hwanhee en Kuhn. De groep bracht in september van dat jaar hun debuutsingle 'So Dangerous' uit.Jinhoo's rol in Up10tion

Jinhoo is de leider van Up10tion en is verantwoordelijk voor de algemene richting van de groep. Hij is ook de hoofdvocalist en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zangstijl. Jinhoo wordt geprezen om zijn leiderschapskwaliteiten en om zijn vermogen om de groep bij elkaar te brengen.

Muziek van Up10tion

Up10tion heeft sinds hun debuut verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht. Hun meest succesvolle single, 'Attention', werd uitgebracht in 2016 en piekte op nummer twee in de Gaon Music Chart. De groep heeft ook verschillende uitgebreide toneelstukken uitgebracht, waaronder 'Burst', 'Star;Dom' en 'Laberinto'.

Het succes van Up10tion

Up10tion heeft sinds hun debuut aanzienlijk succes geboekt. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2016. De groep wordt ook geprezen om hun live optredens, die bekend staan ​​om hun energie en enthousiasme.

Jinhoo's solocarrière

Naast zijn werk bij Up10tion heeft Jinhoo ook een solocarrière nagestreefd. Hij bracht zijn debuut solo-single 'Good Night' uit in 2018. De single was een succes en bereikte nummer één in de Gaon Music Chart. Jinhoo heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'My Star' en 'Love Letter'.

Gevolgtrekking

Up10tion en Jinhoo hebben sinds hun debuut in 2015 veel succes geboekt. De groep heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht, en Jinhoo heeft ook een succesvolle solocarrière nagestreefd. Up10tion en Jinhoo zullen de komende jaren zeker furore blijven maken in de K-Pop-industrie.

FAQ

 • Q: Wanneer is Up10tion opgericht?
  EEN: Up10tion is opgericht in 2015.
 • Q: Wie is de leider van Up10tion?
  EEN: Jinhoo is de leider van Up10tion.
 • Q: Wat is de meest succesvolle single van Up10tion?
  EEN: De meest succesvolle single van Up10tion is 'Attention', die werd uitgebracht in 2016 en piekte op nummer twee in de Gaon Music Chart.
 • Q: Welke prijzen heeft Up10tion gewonnen?
  EEN: Up10tion heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2016.

Kijk voor meer informatie over Up10tion en Jinhoo op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en veel van zijn sterren zijn bekende namen geworden. Een van de meest populaire K-popsterren is Yuto Adachi, een lid van de boyband Pentagon. Yuto wordt geprezen om zijn krachtige zang en podiumpresentatie, en hij is een favoriet bij fans geworden. Fans kunnen meer te weten komen over Yuto en zijn band door een bezoek te brengen yuto adachi .

Een andere populaire K-popgroep is de Wonder Girls. Deze volledig vrouwelijke groep heeft sinds hun debuut in 2007 verschillende albums uitgebracht en ze zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle K-popgroepen aller tijden. Fans kunnen meer te weten komen over de Wonder Girls en hun albums door een bezoek te brengen wondergirls-albums .

De nieuwste K-popsensatie is Pristin, een negenkoppige meidengroep van Pledis Entertainment. Pristin is in korte tijd een van de meest populaire K-popgroepen geworden en hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende hooks en krachtige zang. Fans kunnen meer te weten komen over Pristin en hun muziek door een bezoek te brengen Kyungwon Pledis .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de sterren zijn enkele van de meest populaire beroemdheden ter wereld geworden. Yuto Adachi, de Wonder Girls en Pristin zijn slechts enkele van de K-popsterren die naam hebben gemaakt in de muziekindustrie. Fans kunnen meer te weten komen over deze sterren en hun muziek door de hierboven vermelde websites te bezoeken.