Up10tion: K-Pop Bandprofiel en Ideaal Type

Inhoud

Up10tion is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door TOP Media. De groep bestaat uit tien leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao. Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en energieke muziek, evenals hun krachtige choreografie. Lees verder voor meer informatie over Up10tion en hun ideale type.

Muziek van Up10tion

Up10tion heeft sinds hun debuut in 2015 een verscheidenheid aan muziek uitgebracht. Hun eerste mini-album, Zeer geheim , werd uitgebracht in oktober 2015 en bevatte de eerste single 'Catch Me'. Het album was een succes, met een piek op nummer twee in de Gaon Album Chart. De groep volgde met hun tweede mini-album, Bravo! , in april 2016. De eerste single, 'Attention', was een hit, met een piek op nummer drie op de Gaon Digital Chart.In oktober 2016 bracht Up10tion hun eerste volledige album uit, Schijnwerper . Het album bevatte de eerste single 'Tonight', die piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart. Het album was een succes, met een piek op nummer twee in de Gaon Album Chart. De groep volgde met hun tweede volledige album, Ster; oordeel , in oktober 2017. De eerste single, 'Runner', piekte op nummer drie op de Gaon Digital Chart.

Leden van Up10tion

Up10tion bestaat uit tien leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao. Jinhoo is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Kuhn is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn vlotte zang. Kogyeol is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Wei is de hoofdrapper en staat bekend om zijn scherpe rapstijl. Bitto is de leadzanger en staat bekend om zijn soulvolle zang. Wooshin is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn unieke rapstijl. Sunyoul is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele en gracieuze choreografie. Gyujin is de zanger en staat bekend om zijn krachtige zang. Hwanhee is de zanger en staat bekend om zijn zoete zang. Xiao is de maknae en staat bekend om zijn schattige en speelse persoonlijkheid.

Het ideale type van Up10tion

Up10tion heeft hun ideale type niet officieel onthuld, maar de leden hebben hints gegeven over wat ze zoeken in een partner. Jinhoo heeft gezegd dat hij van iemand houdt die aardig en begripvol is. Kuhn heeft gezegd dat hij iemand leuk vindt die eerlijk en oprecht is. Kogyeol heeft gezegd dat hij van iemand houdt die gepassioneerd en energiek is. Wei heeft gezegd dat hij van iemand houdt die zelfverzekerd en onafhankelijk is. Bitto heeft gezegd dat hij van iemand houdt die zorgzaam en ondersteunend is. Wooshin heeft gezegd dat hij van iemand houdt die eerlijk en begripvol is. Sunyoul heeft gezegd dat hij van iemand houdt die vrolijk en positief is. Gyujin heeft gezegd dat hij iemand leuk vindt die eerlijk en loyaal is. Hwanhee heeft gezegd dat hij van iemand houdt die begripvol en ondersteunend is. Xiao heeft gezegd dat hij van iemand houdt die aardig en zorgzaam is.

Up10tions discografie

Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Hun eerste mini-album, Zeer geheim , werd uitgebracht in oktober 2015 en bevatte de eerste single 'Catch Me'. Hun tweede mini-album, Bravo! , werd uitgebracht in april 2016 en bevatte de eerste single 'Attention'. Hun eerste volledige album, Schijnwerper , werd uitgebracht in oktober 2016 en bevatte de eerste single 'Tonight'. Hun tweede volledige album, Ster; oordeel , werd uitgebracht in oktober 2017 en bevatte de eerste single 'Runner'.

Gevolgtrekking

Up10tion is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door TOP Media. De groep bestaat uit tien leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao. Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en energieke muziek, evenals hun krachtige choreografie. Up10tion heeft hun ideale type niet officieel onthuld, maar de leden hebben hints gegeven over wat ze zoeken in een partner.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Up10tion? EEN: De leden van Up10tion zijn Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Up10tion? EEN: Up10tion maakt vrolijke en energieke muziek.
  • Q: Wat is het ideale type van Up10tion? EEN: Up10tion heeft hun ideale type niet officieel onthuld, maar de leden hebben hints gegeven over wat ze zoeken in een partner.

Voor meer informatie over Up10tion, bekijk hun officiële website en Youtube kanaal .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Yoon Woo en Bo Mi. Yoon Woo is een vijfkoppige boyband die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2018. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Scenario' en 'My Time', en staan ​​op verschillende internationale hitlijsten. Bo Mi is een vierkoppige meidengroep die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'LATATA' en 'Dumhdurum', en staan ​​op verschillende internationale hitlijsten. Beide bands krijgen internationale erkenning vanwege hun unieke geluid en stijl.

Een andere populaire K-popband is Blanc7. Deze vijfkoppige boyband debuteerde in 2017 en wint sindsdien aan populariteit. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Sign' en 'Paradise', en staan ​​op verschillende internationale hitlijsten. Blanc7 staat bekend om hun unieke mix van hiphop en EDM, en hun muziek wordt geprezen om zijn aanstekelijke hooks en energieke beats.

K-pop wordt over de hele wereld steeds populairder, en Yoon Woo, Bo Mi en Blanc7 zijn slechts enkele van de bands die de muziekscene stormenderhand veroveren. Als je meer wilt weten over deze bands, kun je een kijkje nemen hoi wauw , omdat ik , en blanc7 jpopasia voor meer informatie.