Up10tion: de opkomende K-popband

Inhoud

Up10tion is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2015. De groep bestaat uit tien leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao. Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards 2017 voor beste nieuwe artiest.

Geschiedenis van Up10tion

Up10tion werd in 2015 opgericht door TOP Media, hetzelfde bedrijf dat de populaire K-Pop-groep Teen Top beheert. De groep debuteerde met hun eerste mini-album, Top Secret, op 11 september 2015. Het album was een succes en bereikte nummer twee in de Gaon Album Chart en nummer één in de Billboard World Albums Chart. De groep volgde met hun tweede mini-album, Bravo!, in 2016. Het album was zelfs nog succesvoller en bereikte nummer één in de Gaon Album Chart en nummer twee in de Billboard World Albums Chart.Leden van Up10tion

Up10tion bestaat uit tien leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao. Elk lid heeft een unieke stijl en persoonlijkheid, en ze dragen allemaal bij aan het succes van de groep. Jinhoo is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Kuhn is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Kogyeol is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige teksten en rapvaardigheden. Wei is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Bitto is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele en sierlijke bewegingen. Wooshin is de leadzanger en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Sunyoul is de hoofdrapper en staat bekend om zijn slimme en geestige teksten. Gyujin is de zanger en staat bekend om zijn zoete en soulvolle stem. Hwanhee is de zanger en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Xiao is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn schattige en speelse persoonlijkheid.

Muziek van Up10tion

Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Hun debuutalbum, Top Secret, kwam uit in 2015 en bevatte de hitsingle 'Catch Me'. Het album was een succes en bereikte nummer twee in de Gaon Album Chart en nummer één in de Billboard World Albums Chart. De groep volgde met hun tweede mini-album, Bravo!, in 2016. Het album was zelfs nog succesvoller en bereikte nummer één in de Gaon Album Chart en nummer twee in de Billboard World Albums Chart. De groep heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Attention', 'White Night' en 'Runner'.

Up10tion Wei 2018

Onderscheidingen en onderscheidingen

Up10tion heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards 2017 voor beste nieuwe artiest. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards 2017 voor Beste Mannelijke Groep en de Golden Disc Awards 2017 voor Beste Nieuwe Artiest. De groep is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften, waaronder Vogue Korea en Elle Korea.

Gevolgtrekking

Up10tion is een Zuid-Koreaanse boyband die aan populariteit wint in de K-Pop-wereld. De groep bestaat uit tien leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards 2017 voor beste nieuwe artiest. Up10tion is een groep om naar te kijken in de K-Pop-wereld.

Up10tion Wooshin

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Up10tion?
    EEN: Up10tion bestaat uit tien leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao.
  • Q: Welke prijzen heeft Up10tion gewonnen?
    EEN: Up10tion heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards 2017 voor beste nieuwe artiest.
  • Q: Welke albums heeft Up10tion uitgebracht?
    EEN: Up10tion heeft twee studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht.

Ga voor meer informatie over Up10tion naar AllKpop , Kpopmap , en Kprofielen .

K-pop is een muziekgenre dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is Park Seoyoung, een zevenkoppige groep die bestaat sinds 2013. Voor meer informatie over Park Seoyoung, Roy k is een geweldige bron. Het biedt een diepgaande blik op de geschiedenis, leden en discografie van de band. Het bevat ook een lijst met hun beste hits, zoals 'Growl' en 'Fantastic Baby'. Om wat van hun muziek te beluisteren, taeyang-albums is een geweldige plek om te beginnen. Het bevat al hun albums, evenals enkele van hun meest populaire nummers. Een andere populaire K-popband is Seventeen, een dertienkoppige hiphopgroep. Om meer te weten te komen over hun muziek, hiphop-eenheid is een geweldige bron. Het geeft een diepgaande blik op de geschiedenis, leden en discografie van de band. Het bevat ook een lijst met hun beste hits, zoals 'Mansae' en 'Very Nice'. Of je nu een fan bent van Park Seoyoung of Seventeen, er zijn genoeg bronnen beschikbaar om je te helpen meer te leren over de muziek van K-pop.