Victon: The Rising K-Pop Band

Inhoud

Victon is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2016 door Plan A Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Seungsik, Sejun, Hanse, Subin, Byungchan, Seungwoo en Chan. Victon debuteerde op 9 november 2016 met hun eerste mini-album, Stem naar de Nieuwe Wereld . Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de meest populaire K-Pop-bands in Zuid-Korea geworden.

Leden van Victon

De zeven leden van Victon zijn Seungsik, Sejun, Hanse, Subin, Byungchan, Seungwoo en Chan. Seungsik is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Sejun is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Hanse is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige teksten en rapvaardigheden. Subin is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Byungchan is de leadzanger en staat bekend om zijn emotionele en krachtige zang. Seungwoo is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele en precieze bewegingen. Ten slotte is Chan de visual en staat hij bekend om zijn knappe uiterlijk en charisma.Muziek van Victon

Victon heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste mini-album, Stem naar de Nieuwe Wereld , werd uitgebracht op 9 november 2016 en bevatte het titelnummer, 'I'm Fine'. Hun tweede mini-album, Van. VICTON , werd uitgebracht op 17 april 2017 en bevatte het titelnummer 'Eyez Eyez'. Hun derde mini-album, Identiteit , werd uitgebracht op 9 november 2017 en bevatte het titelnummer 'Unbelievable'. Hun vierde mini-album, Tijd van verdriet , werd uitgebracht op 9 april 2018 en bevatte het titelnummer 'Remember Me'. Hun vijfde mini-album, Continu , werd uitgebracht op 9 november 2018 en bevatte het titelnummer 'Remember Me'. Hun zesde mini-album, Nostalgie , werd uitgebracht op 13 april 2020 en bevatte het titelnummer 'Nostalgia'.

Beroemd worden

Victon is sinds hun debuut in 2016 een van de meest populaire K-Pop-bands in Zuid-Korea geworden. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de 2018 Seoul-muziekprijzen. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Male Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en de Best Male Group-prijs bij de Seoul Music Awards 2019. Victon is ook in verschillende tijdschriften verschenen, waaronder Mode en Zij .

Gevolgtrekking

Victon is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2016 door Plan A Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Seungsik, Sejun, Hanse, Subin, Byungchan, Seungwoo en Chan. Victon heeft sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht en is een van de meest populaire K-Pop-bands in Zuid-Korea geworden. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn in verschillende tijdschriften verschenen. Victon is absoluut een groep om op te letten in de K-Pop-wereld.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Victon? EEN: De zeven leden van Victon zijn Seungsik, Sejun, Hanse, Subin, Byungchan, Seungwoo en Chan.
  • Q: Welke prijzen heeft Victon gewonnen? EEN: Victon heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2018.
  • Q: In welke tijdschriften is Victon te zien geweest? EEN: Victon is te zien in Mode en Zij .

Voor meer informatie over Victon, bezoek AllKpop en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de meest populaire K-popbands is Big Bang, een vijfkoppige groep die al bestaat sinds 2006. Als je meer wilt weten over Big Bang, bekijk deze link . Het geeft een diepgaande blik op de geschiedenis, leden en muziek van de band. Een andere populaire K-popband is Seventeen, die uit dertien leden bestaat.mingyu-get-to-know-the-kpop-bandis een van de leden van Seventeen en staat bekend om zijn krachtige zang- en danskunsten. Als je meer wilt weten over Mingyu en de andere leden van Seventeen, is deze link een goede plek om te beginnen. Ten slotte is MBLAQ een K-popband die sinds 2009 furore maakt. Leejoon is een van de leden van MBLAQ en staat bekend om zijn unieke stijl en krachtige zang. Als u meer wilt weten over MBLAQ en Leejoon, is deze link een geweldige plek om te beginnen.