Vixx Hyuk-feiten: alles wat u moet weten over de K-Pop-band

Inhoud

Vixx Hyuk is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2012 furore maakt in de muziekindustrie. De groep bestaat uit zes leden: N, Leo, Ken, Ravi, Hongbin en Hyuk. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben succes geboekt in de K-Pop-industrie. Hier zijn enkele feiten over Vixx Hyuk die u moet weten.

Vixx Hyuk-leden

Vixx Hyuk bestaat uit zes leden: N, Leo, Ken, Ravi, Hongbin en Hyuk. N is de leider van de groep en is verantwoordelijk voor de algemene leiding van de groep. Leo is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn krachtige zang. Ken is de hoofddanser en staat bekend om zijn vlotte en precieze choreografie. Ravi is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige teksten. Hongbin is de leadzanger en staat bekend om zijn soulvolle stem. Hyuk is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn energieke en charismatische podiumpresentatie.Vixx Hyuk-muziek

Vixx Hyuk heeft sinds hun debuut in 2012 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun debuutsingle 'Rock Ur Body' was een hit en werd goed ontvangen door fans. Ze hebben ook verschillende mini-albums uitgebracht, zoals 'Voodoo', 'Error' en 'Zelos'. Hun meest recente album, 'Kratos', kwam uit in 2020 en kreeg lovende kritieken. Vixx Hyuk staat bekend om hun unieke geluid, dat elementen van pop, rock en hiphop combineert.

Vixx Hyuk-prestaties

Vixx Hyuk heeft sinds hun debuut in 2012 succes geboekt in de K-Pop-industrie. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2014 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2015. Ze hebben ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Golden Disc Award voor Beste Mannelijke Groep in 2016 en de Melon Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017.

Vixx Hyuk Populariteit

Vixx Hyuk is een van de meest populaire K-Pop-groepen in Zuid-Korea. Ze hebben een grote en toegewijde schare fans, bekend als 'Starlights'. De groep is sterk aanwezig op sociale media, met miljoenen volgers op Instagram, Twitter en YouTube. Ze zijn ook actief op variétéshows en verschijnen in shows als 'Weekly Idol' en 'Running Man'.

Vixx Hyuk-discografie

Vixx Hyuk heeft sinds hun debuut in 2012 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun discografie omvat de albums 'Voodoo', 'Error', 'Zelos' en 'Kratos', evenals de singles 'Rock Ur Body', 'Dynamite' , 'Liefdesvergelijking' en 'Fantasie'. Ze hebben ook verschillende digitale singles uitgebracht, zoals 'Love Letter' en 'Paradise'.

Vixx Hyuk Tours

Vixx Hyuk is sinds hun debuut in 2012 aan verschillende tours begonnen. Ze hebben veel getourd in Zuid-Korea, maar ook in Japan, China en andere landen. Ze hebben ook verschillende fanbijeenkomsten en concerten gehouden, zoals de 'Vixx Hyuk Live Tour' en de 'Vixx Hyuk Fan Meeting Tour'.

Gevolgtrekking

Vixx Hyuk is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2012 furore maakt in de muziekindustrie. De groep bestaat uit zes leden: N, Leo, Ken, Ravi, Hongbin en Hyuk. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben succes geboekt in de K-Pop-industrie. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, hebben een grote en toegewijde schare fans en hebben veel getourd in Zuid-Korea en andere landen. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Vixx Hyuk zeker een groep die je moet bezoeken.

FAQ

 • V: Wie zijn de leden van Vixx Hyuk?
  A: Vixx Hyuk bestaat uit zes leden: N, Leo, Ken, Ravi, Hongbin en Hyuk.
 • V: Wat voor soort muziek maakt Vixx Hyuk?
  A: Vixx Hyuk staat bekend om hun unieke geluid, dat elementen van pop, rock en hiphop combineert.
 • V: Welke prijzen heeft Vixx Hyuk gewonnen?
  A: Vixx Hyuk heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2014 en de Seoul Music Award voor Best Male Group in 2015.
 • V: Welke albums en singles heeft Vixx Hyuk uitgebracht?
  A: Vixx Hyuk heeft sinds hun debuut in 2012 verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder de albums 'Voodoo', 'Error', 'Zelos' en 'Kratos', evenals de singles 'Rock Ur Body', 'Dynamite' , 'Liefdesvergelijking' en 'Fantasie'.

Kijk voor meer informatie over Vixx Hyuk op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand, en een van de bands die de leiding heeft, is Daydream. Deze vijfkoppige groep bestaat uit Yeri Kim, Chuu, Go Won, Olivia Hye en Yeojin. Ze maken furore in de muziekindustrie sinds hun debuut in 2018 en hun populariteit blijft groeien. Yeri Kim is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en charismatische aanwezigheid op het podium. Chuu is de hoofdzangeres en staat bekend om haar lieve en soulvolle stem. Go Won is de belangrijkste rapper en staat bekend om haar unieke rapstijl. Olivia Hye is de hoofddanseres en staat bekend om haar gracieuze en krachtige bewegingen. Ten slotte is Yeojin de maknae en staat ze bekend om haar sprankelende persoonlijkheid en indrukwekkende rapvaardigheden.

Daydream heeft verschillende singles en albums uitgebracht, en hun laatste single, 'Oh My God', is een enorme hit geworden. Ze speelden ook een hoofdrol in hun eigen webdrama 'K-Pop Band Dating Class', dat de leden volgt terwijl ze door de wereld van daten navigeren. Het drama wordt geprezen om zijn realistische weergave van de strijd van jonge volwassenen in de datingwereld. Daydream is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, en ze zijn zelfs uitgenodigd om op te treden tijdens de Mnet Asian Music Awards 2019.

Daydream is zeker een band om naar uit te kijken. Met hun aanstekelijke liedjes, indrukwekkende optredens en unieke persoonlijkheden zullen ze zeker furore blijven maken in de K-popscene. Als je meer wilt weten over Daydream, ga dan naar dagdromen kpop , wie is de plek , en Chuu-drama .