Wanna One: The K-Pop Band die de wereld stormenderhand verovert

Inhoud

No 1 Wanna One Kpop Band

Wanna One is een 11-koppige Zuid-Koreaanse boyband die in 2017 is opgericht via de realityshow Produceer 101 seizoen 2 . De groep bestaat uit leden Kang Daniel, Park Ji-hoon, Lee Dae-hwi, Kim Jae-hwan, Ong Seong-wu, Park Woo-jin, Lai Kuan-lin, Yoon Ji-sung, Hwang Min-hyun, Bae Jin -young en Ha Sung-woon. Wanna One is met hun debuutalbum een ​​van de populairste K-Pop-groepen ter wereld geworden 1X1=1 (Eén zijn) bovenaan de hitlijsten in Zuid-Korea en Japan.

De vorming van Wanna One

Wanna One werd gevormd tijdens het tweede seizoen van de Mnet-survivalshow Produceer 101 . Tijdens de show streden 101 stagiaires van verschillende entertainmentbedrijven om 11 plaatsen in de groep. De show was een enorm succes, met de laatste aflevering die meer dan 8 miljoen kijkers trok. Nadat de show was afgelopen, werd Wanna One officieel opgericht en debuteerde op 7 augustus 2017.Muziek en succes

Wanna One heeft twee studioalbums uitgebracht, 1X1=1 (Eén zijn) en 0+1=1 (ik beloof het je) , evenals verschillende EP's en singles. Hun debuutalbum stond bovenaan de hitlijsten in Zuid-Korea en Japan, en de groep heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2018 voor Artiest van het Jaar.

Leden

Wanna One bestaat uit 11 leden, elk met hun eigen unieke stijl en talenten. Kang Daniel is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige dans en charismatische podiumpresentatie. Park Ji-hoon is de belangrijkste zanger van de groep en staat bekend om zijn lieve stem en charmante persoonlijkheid. Lee Dae-hwi is de belangrijkste rapper van de groep en staat bekend om zijn krachtige rap en energieke podiumpresentatie. Kim Jae-hwan is de leadzanger van de groep en staat bekend om zijn soulvolle stem en emotionele uitvoeringen. Ong Seong-wu is de visual van de groep en staat bekend om zijn knappe uiterlijk en soepele dans. Park Woo-jin is de belangrijkste danser van de groep en staat bekend om zijn krachtige en nauwkeurige choreografie. Lai Kuan-lin is het middelpunt van de groep en staat bekend om zijn schattige en charismatische persoonlijkheid. Yoon Ji-sung is de zanger en leider van de groep en staat bekend om zijn sterke zang en leiderschapskwaliteiten. Hwang Min-hyun is de zanger van de groep en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Bae Jin-young is de belangrijkste danser van de groep en staat bekend om zijn krachtige en nauwkeurige choreografie. Ha Sung-woon is de zanger van de groep en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang.

Rondleidingen en concerten

Wanna One heeft verschillende tours en concerten gehouden, waaronder de Een: de wereld tour, die werd gehouden in 2018 en steden bezocht in Zuid-Korea, Japan en Zuidoost-Azië. De groep heeft ook verschillende fanbijeenkomsten en concerten gehouden, waaronder de Wil je een Premier Fan-Con in 2018. De groep heeft ook verschillende fanbijeenkomsten en concerten gehouden in Noord-Amerika, Europa en Australië.

fandom

Wanna One heeft een grote en toegewijde fanbase, bekend als Wannaables. De groep heeft verschillende fanbijeenkomsten en concerten gehouden en de fans hebben verschillende fanprojecten georganiseerd om hun steun aan de groep te tonen. De groep heeft ook een officiële fanclub, Wannable, die in 2018 werd opgericht.

Gevolgtrekking

Wanna One is een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld en hun succes is ongekend. De groep heeft twee studioalbums uitgebracht, verschillende EP's en singles, en heeft verschillende tours en concerten gegeven. De groep heeft een grote en toegewijde schare fans en heeft talloze prijzen gewonnen. Wanna One blijft zeker een succes in de K-Pop-wereld.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Wanna One? EEN: De leden van Wanna One zijn Kang Daniel, Park Ji-hoon, Lee Dae-hwi, Kim Jae-hwan, Ong Seong-wu, Park Woo-jin, Lai Kuan-lin, Yoon Ji-sung, Hwang Min-hyun, Bae Jin-young en Ha Sung-woon.
  • Q: Welke prijzen heeft Wanna One gewonnen? EEN: Wanna One heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2018 voor Artiest van het Jaar.
  • Q: Hoe heet de fanclub van Wanna One? EEN: De fanclub van Wanna One heet Wannaable.

Ga voor meer informatie over Wanna One naar AllKpop of Soempi .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en Wraya is een van de bands die de leiding heeft. De vijfkoppige groep bestaat uit leden Wengie, S.Coups, Yonghoon, Onewe en Yoojin. Familie Wengie is een website gewijd aan de groep en biedt fans het laatste nieuws en updates. Wengie is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en podiumpresentatie.scoups-get-to-know-the-kpop-bandis een website gewijd aan S.Coups, de belangrijkste rapper van de groep. Hij staat bekend om zijn soepele rapstijl en zijn vermogen om pakkende teksten te schrijven. Yonghoon is de belangrijkste zanger van de groep en staat bekend om zijn soulvolle stem en emotionele optredens. Yonghoon vreemd is een website gewijd aan Yonghoon en biedt fans het laatste nieuws en updates. Onewe is de belangrijkste gitarist van de groep en staat bekend om zijn technische vaardigheid en unieke geluid. Yoojin is de hoofddanseres van de groep en staat bekend om haar krachtige en energieke choreografie. Samen hebben de vijf leden van Wraya een uniek geluid gecreëerd dat fans over de hele wereld heeft geboeid.

Wraya heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun debuutsingle 'Dreams Come True' was meteen een hit en bereikte de top van de hitlijsten in Zuid-Korea. Sindsdien heeft de groep nog een aantal singles en albums uitgebracht, die allemaal lovende kritieken hebben gekregen. Wraya trad ook op op verschillende muziekfestivals en concerten over de hele wereld, waardoor hun status als een van de meest populaire K-popbands verder werd versterkt.

Wraya wordt ook geprezen om hun unieke stijl en geluid. Hun muziek combineert elementen van pop, hiphop en R&B, waardoor een geluid ontstaat dat zowel aanstekelijk als uniek is. De teksten van de groep zijn vaak gericht op thema's als liefde, vriendschap en zelfredzaamheid, waardoor hun muziek zowel opbeurend als inspirerend is. Wraya wordt ook geprezen om hun krachtige liveoptredens, die vaak ingewikkelde choreografieën en verbluffende beelden bevatten.

Wraya is een K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Met hun unieke geluid en krachtige live-optredens heeft de groep fans over de hele wereld in de ban. Van hun debuutsingle tot hun nieuwste album, Wraya