WayV Pets: maak kennis met de K-Pop-band

Inhoud

WayV is een K-Pop-band die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2019. De band bestaat uit zeven leden: Kun, Ten, Winwin, Lucas, Xiaojun, Hendery en Yangyang. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Maar wat veel fans niet weten, is dat de leden van WayV ook grote dierenliefhebbers zijn! In dit artikel bekijken we de leden en hun harige vriendjes.

Kun en zijn hond, Xiao Bao

Kun is de leider van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een kleine witte hond genaamd Xiao Bao. Kun plaatst vaak foto's van Xiao Bao op zijn sociale media-accounts en de twee worden vaak samen gezien. Kun gaat graag met Xiao Bao wandelen en speelt graag met hem in het park. Hij neemt hem zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!Tien en zijn kat, Mimi

Ten is de hoofdvocalist van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een wit-grijze kat genaamd Mimi. Tien plaatst vaak foto's van Mimi op zijn sociale media-accounts en de twee zijn vaak samen op pad. Ten vindt het heerlijk om met Mimi te wandelen en met haar te spelen in het park. Hij neemt haar zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!

Winwin en zijn hond, Xiao Hei

Winwin is de hoofddanser van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een kleine zwart-witte hond genaamd Xiao Hei. Winwin plaatst vaak foto's van Xiao Hei op zijn sociale media-accounts en de twee worden vaak samen gezien. Winwin gaat graag met Xiao Hei wandelen en speelt graag met hem in het park. Hij neemt hem zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!

Lucas en zijn kat, Xiao Mi

Lucas is de hoofdrapper van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een wit met grijze kat genaamd Xiao Mi. Lucas plaatst vaak foto's van Xiao Mi op zijn sociale media-accounts en de twee worden vaak samen gezien. Lucas gaat graag met Xiao Mi wandelen en speelt graag met haar in het park. Hij neemt haar zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!

Xiaojun en zijn hond, Xiao Wu

Xiaojun is de zanger van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een kleine wit met bruine hond genaamd Xiao Wu. Xiaojun plaatst vaak foto's van Xiao Wu op zijn sociale media-accounts en de twee worden vaak samen gezien. Xiaojun gaat graag met Xiao Wu wandelen en speelt graag met hem in het park. Hij neemt hem zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!

Hendery en zijn kat, Xiao Mei

Hendery is de hoofddanser van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een wit met grijze kat genaamd Xiao Mei. Hendery plaatst vaak foto's van Xiao Mei op zijn sociale media-accounts en de twee worden vaak samen gezien. Hendery gaat graag met Xiao Mei wandelen en speelt graag met haar in het park. Hij neemt haar zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!

Yangyang en zijn hond, Xiao Long

Yangyang is de hoofdrapper van WayV en hij is ook de trotse eigenaar van een kleine zwart-witte hond genaamd Xiao Long. Yangyang plaatst vaak foto's van Xiao Long op zijn sociale media-accounts en de twee worden vaak samen gezien. Yangyang gaat graag met Xiao Long wandelen en speelt graag met hem in het park. Hij neemt hem zelfs mee naar de studio als hij muziek aan het opnemen is!

Gevolgtrekking

De leden van WayV zijn niet alleen getalenteerde muzikanten, maar ook grote dierenliefhebbers! Van Kun's hond Xiao Bao tot Yangyang's hond Xiao Long, de leden van WayV hebben verschillende harige vrienden waar ze van houden en voor zorgen. Als je een fan bent van WayV, bekijk dan zeker hun sociale media-accounts om meer foto's van hun huisdieren te zien!

Ga naar voor meer informatie over WayV en hun huisdieren Dit artikel van AllKpop en Dit artikel van Soompi.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van WayV?
    EEN: De leden van WayV zijn Kun, Ten, Winwin, Lucas, Xiaojun, Hendery en Yangyang.
  • Q: Heeft WayV huisdieren?
    EEN: Ja, de leden van WayV hebben verschillende huisdieren, waaronder honden en katten.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt WayV?
    EEN: WayV is een K-Pop band die pakkende liedjes en energieke optredens maakt.

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Dino Seventeen en Argon. Dino Seventeen, ook wel bekend als Dino Chan, is een zevenkoppige boyband die in 2017 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Shine', 'Love U' en 'Crazy'. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Ze hebben een grote en toegewijde schare fans en zijn hard op weg een van de populairste K-popbands te worden.

Argon is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Story', 'Dream' en 'Mystery'. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Ze hebben een grote en toegewijde schare fans en zijn hard op weg een van de populairste K-popbands te worden.

Hil is een vierkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Lonely', 'Dream' en 'Mystery'. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Ze hebben een grote en toegewijde schare fans en zijn hard op weg een van de populairste K-popbands te worden.

Als je meer wilt weten over deze geweldige K-popbands, kun je een kijkje nemendino-seventeen-the-kpop-band-taking-the-music-scene-by-storm, Argon Koreaans , en Hallo leden . Elk van deze bands heeft een uniek geluid en stijl, en ze zullen zeker nog lang blijven bestaan. Dus, als je op zoek bent naar nieuwe muziek om naar te luisteren, bekijk dan zeker eens deze geweldige K-popbands!