Weki Meki en lid Lucy: een K-Pop-band om te kennen

Inhoud

Weki Meki is een K-Pop meidengroep opgericht in 2017. De groep bestaat uit acht leden: Elly, Yoojung, Doyeon, Sei, Lua, Rina, Lucy en Suyeon. Weki Meki heeft verschillende albums en singles uitgebracht en wint aan populariteit in de K-Pop-wereld. In dit artikel zullen we de groep en haar leden, met name Lucy, nader bekijken.

Wie is Lucy?

Lucy is een Zuid-Koreaanse zangeres en danseres. Ze werd geboren op 31 augustus 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Ze is de zanger en danseres van Weki Meki. Ze deed mee aan de survivalshow Produceer 101 , en was lid van de projectgroep I.O.I. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten.Zoals Meki's muziek

Weki Meki heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste single, Ik vind je vriendin niet leuk , was een hit en werd goed ontvangen door fans. Ze hebben ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder Tiki-Taka (99%), La La La en Kieskeurig Kieskeurig . Hun nieuwste single, Stoer , werd uitgebracht in 2020.

Zoals Meki's Carrière

Weki Meki is actief sinds hun debuut in 2017. Ze hebben opgetreden op verschillende muziekfestivals en concerten en waren te zien in verschillende televisieshows. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Seoul Music Awards. Ze zijn ook te zien in verschillende tijdschriften en kranten.

Lucy's solocarrière

Naast haar werk met Weki Meki heeft Lucy ook verschillende solo-singles uitgebracht. Haar eerste solo-single, Mijn beurt , kwam uit in 2019. Ze heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder Droom van jou en Ik ben niet alleen . Ze heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder EXO's Baekhyun en NCT's Taeyong.

Gevolgtrekking

Weki Meki is een K-Pop-meidengroep die sinds hun debuut in 2017 aan populariteit wint. De groep bestaat uit acht leden, waaronder Lucy, de leadzangeres en leaddanseres. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn te zien geweest in verschillende televisieshows en tijdschriften. Lucy heeft ook verschillende solo-singles uitgebracht en heeft samengewerkt met andere artiesten. Weki Meki is een groep om op te letten in de K-Pop-wereld.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Weki Meki? EEN: De leden van Weki Meki zijn Elly, Yoojung, Doyeon, Sei, Lua, Rina, Lucy en Suyeon.
  • Q: Wat is Lucy's solocarrière? EEN: Lucy heeft verschillende solo-singles uitgebracht, waaronder Mijn beurt , Droom van jou , en Ik ben niet alleen . Ze heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder EXO's Baekhyun en NCT's Taeyong.
  • Q: Voor welke prijzen is Weki Meki genomineerd? EEN: Weki Meki is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Seoul Music Awards.

Kijk voor meer informatie over Weki Meki en Lucy op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en een van de bands die de leiding heeft, is Aiki. Deze vijfkoppige groep heeft furore gemaakt met hun unieke geluid en boeiende optredens. $ werk is in snel tempo een van de populairste K-popbands ter wereld aan het worden. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken.

Een andere K-popband die furore heeft gemaakt, is Big Bang. Deze vijfkoppige groep bestaat sinds 2006 en heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen en zijn in veel tv-shows te zien geweest. somi instagram is een geweldige plek om meer te weten te komen over de band en hun muziek. Ze hebben een uniek geluid dat hiphop, R&B en pop combineert, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme.

Ten slotte is Yang Heeun een opkomende K-popster die snel aan populariteit wint. Ze heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en haar muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Ze heeft een uniek geluid dat hiphop, R&B en pop combineert, en haar live optredens zijn vol energie en enthousiasme. hee eun is hard op weg een van de meest populaire K-popsterren ter wereld te worden.

K-pop is hard op weg een van de meest populaire muziekgenres ter wereld te worden, en Aiki, Big Bang en Yang Heeun zijn slechts enkele van de bands en artiesten die de leiding hebben. Hun unieke geluid en meeslepende optredens hebben van hen een van de meest populaire K-popsterren ter wereld gemaakt. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon een nieuw muziekgenre wilt ontdekken, deze bands en artiesten zijn het bekijken waard.