Wat is er gebeurd met K-Pop Band IOI?

Inhoud

?

IOI was een populaire K-Pop meidengroep die debuteerde in 2016. De groep werd gevormd door de realityshow Produceer 101 en bestond uit elf leden. IOI werd snel beroemd en bracht verschillende hitsingles uit, zoals Droomvrouwen en Wat man . De groep ging echter uit elkaar in 2017, waardoor fans zich afvroegen wat er was gebeurd.

De vorming van IOI

IOI is ontstaan ​​door de realityshow Produceer 101 , die in 2016 werd uitgezonden op Mnet. In de show streden 101 vrouwelijke stagiaires van verschillende entertainmentbedrijven om een ​​plek in de groep. Na 11 weken competitie werden de 11 leden van IOI gekozen. De groep bestond uit Jeon So-mi, Choi Yoo-jung, Kim Chung-ha, Kim Se-jeong, Jung Chae-yeon, Zhou Jieqiong, Kim So-hye, Kang Mi-na, Lim Na-young, Yu Yeon -jung en Kang Kyung-won.Het succes van IOI

IOI werd snel beroemd na hun debuut. Ze brachten verschillende hitsingles uit, zoals Droomvrouwen en Wat man , en won verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2016. Ze hielden ook verschillende succesvolle concerten en fanbijeenkomsten.

De ontbinding van IOI

Ondanks hun succes ging IOI in 2017 uit elkaar. Het contract van de groep was slechts voor één jaar en de leden besloten het niet te verlengen. De leden keerden terug naar hun respectievelijke agentschappen en vervolgden een solocarrière. Sommige leden, zoals Jeon So-mi en Kim Chung-ha, zijn uitgegroeid tot succesvolle soloartiesten.

De erfenis van IOI

IOI is misschien ontbonden, maar hun nalatenschap leeft voort. De groep was een van de meest succesvolle K-Pop-meidengroepen van zijn tijd en hun liedjes en optredens worden nog steeds herinnerd door fans. IOI maakte ook de weg vrij voor andere K-Pop meidengroepen, zoals IZ*ONE en ITZY.

Gevolgtrekking

IOI was een populaire K-Pop meidengroep die debuteerde in 2016. De groep werd gevormd door de realityshow Produceer 101 en werd al snel beroemd. Ze brachten verschillende hitsingles uit en wonnen verschillende prijzen. De groep ging echter uit elkaar in 2017, waardoor fans zich afvroegen wat er was gebeurd. Ondanks hun ontbinding leeft de nalatenschap van IOI voort en maakten ze de weg vrij voor andere K-Pop-meidengroepen.

FAQ

 • Q: Wanneer debuteerde IOI?
  EEN: IOI debuteerde in 2016.
 • Q: Hoeveel leden waren er in IOI?
  EEN: IOI had 11 leden.
 • Q: Waarom is IOI opgeheven?
  EEN: IOI ging uit elkaar omdat hun contract maar voor één jaar was, en de leden besloten het niet te verlengen.
 • Q: Welke andere K-Pop meidengroepen zijn beïnvloed door IOI?
  EEN: IZ*ONE en ITZY zijn beïnvloed door IOI.

Kijk voor meer informatie over IOI op Dit artikel van AllKpop en Dit artikel van Soompi.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Veel K-popbands zijn de afgelopen jaren populair geworden, en een van de meest populaire is YDPP. YDPP is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2018. Om YDPP beter te leren kennen, kun je hun ydpp profiel .

Een andere populaire K-popband is Spica Bohyung. Deze vijfkoppige meidengroep debuteerde in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle K-popbands. Voor meer informatie over Spica Bohyung, kun je hun bekijken pittige bohyung bladzijde.

Ten slotte is er Seo Chulgoo. Deze vierkoppige boyband debuteerde in 2017 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands. Voor meer informatie over Seo Chulgoo, kun je hun bekijken dit is chulgoo bladzijde.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Met zoveel K-popbands om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen naar welke je wilt luisteren. Door echter de tijd te nemen om meer te weten te komen over elke band, kun je degene vinden die het beste bij je smaak past.