Waar is Wanna One Now? | K-popband

Inhoud

Waar is Wanna One Now? | Wanna One is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2017. Ontdek waar de leden nu staan ​​en wat ze van plan zijn. Lees hier meer over.

Wanna One is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2017. De groep bestaat uit elf leden, die elk zijn gekozen tijdens de realityshow van 2017. Produceer 101 seizoen 2 . De groep debuteerde officieel op 7 augustus 2017 en ging op 31 december 2018 uit elkaar.

Waar zijn de leden nu?

Sinds de ontbinding van Wanna One zijn de leden doorgegaan met solo-activiteiten. Kang Daniel is momenteel getekend bij Konnect Entertainment en heeft twee soloalbums uitgebracht. Hwang Minhyun is lid van de groep NU'EST en heeft twee soloalbums uitgebracht. Park Jihoon is getekend bij Maroo Entertainment en heeft twee soloalbums uitgebracht. Lee Daehwi is getekend bij Brand New Music en heeft één soloalbum uitgebracht. Kim Jaehwan is getekend bij Swing Entertainment en heeft twee soloalbums uitgebracht. Ong Seongwoo is getekend bij Fantagio Music en heeft één soloalbum uitgebracht. Park Woojin is getekend bij Brand New Music en heeft één soloalbum uitgebracht. Lai Kuanlin is getekend bij Cube Entertainment en heeft één soloalbum uitgebracht. Yoon Jisung is getekend bij MMO Entertainment en heeft één soloalbum uitgebracht. Bae Jinyoung is getekend bij C9 Entertainment en heeft één soloalbum uitgebracht. Ha Sungwoon is getekend bij Swing Entertainment en heeft één soloalbum uitgebracht.Wat zijn ze nu aan het doen?

Kang Daniel promoot momenteel zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Hwang Minhyun promoot met NU'EST en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Park Jihoon promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Lee Daehwi promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Kim Jaehwan promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Ong Seongwoo promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Park Woojin promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Lai Kuanlin promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Yoon Jisung promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Bae Jinyoung promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste . Ha Sungwoon promoot zijn solomuziek en is ook verschenen op variétéshows zoals Ik woon op mezelf en Recht van de sterkste .

Wat zijn hun toekomstplannen?

Kang Daniel concentreert zich momenteel op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Hwang Minhyun richt zich op promotie met NU'EST en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Park Jihoon concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Lee Daehwi concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Kim Jaehwan concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Ong Seongwoo concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Park Woojin concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Lai Kuanlin concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Yoon Jisung concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Bae Jinyoung concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd. Ha Sungwoon concentreert zich op zijn solo-activiteiten en heeft geen toekomstplannen aangekondigd.

Wat zijn hun prestaties?

Wanna One heeft sinds hun debuut in 2017 talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen. Ze hebben de Mnet Asian Music Award voor Beste Reu Groep, de Meloen muziekprijs voor Beste Reu Groep, de Seoel Muziekprijs voor Beste Mannelijke Groep, en de Gouden schijf onderscheiding voor Beste Mannelijke Groep. Ze hebben ook gewonnen Mnet Asian Music Award voor Beste Dansvoorstelling, de Meloen muziekprijs voor Beste Dansvoorstelling, de Seoel Muziekprijs voor Beste Dansvoorstelling, en de Gouden schijf onderscheiding voor Beste Dansvoorstelling.

Gevolgtrekking

Wanna One was een populaire Zuid-Koreaanse boyband die debuteerde in 2017 en ontbond in 2018. De leden zijn sindsdien doorgegaan met solo-activiteiten en hebben talloze prijzen en onderscheidingen behaald. Voor meer informatie over de, kijk op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

 • Q: Wat is Wanna One?
  EEN: Wanna One is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2017.
 • Q: Waar zijn de leden nu?
  EEN: De leden voeren nu solo-activiteiten uit.
 • Q: Wat zijn ze nu aan het doen?
  EEN: Ze promoten hun solomuziek en treden op in variétéshows.
 • Q: Wat zijn hun toekomstplannen?
  EEN: Ze hebben geen toekomstplannen aangekondigd.
 • Q: Wat zijn hun prestaties?
  EEN: Ze hebben sinds hun debuut talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen.

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden, en het is geen verrassing waarom. Van pakkende beats tot levendige beelden, K-Pop heeft voor elk wat wils. Of je nu fan bent van het genre of er gewoon nieuwsgierig naar bent, het ontdekken van de wereld van K-Pop is een spannende reis. Van hoogste klasse totpristin-kyla-the-kpop-band-taking-the-music-scene-by-stormtot mikey turbo , zijn er verschillende K-Pop-bands die hun stempel op de muziekscene hebben gedrukt. Elke band heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden dat je aanspreekt. Van de vrolijke en energieke liedjes van topklas tot de soulvolle en emotionele ballads van Karisa Massie, er is voor elk wat wils. En als je op zoek bent naar iets anders, dan zal het turbogeladen geluid van Mikey Turbo je zeker in beweging brengen. Het maakt niet uit van wat voor soort muziek je houdt, K-Pop heeft iets voor jou.

K-Pop staat ook bekend om zijn levendige beelden. Van de kleurrijke kostuums tot de ingewikkelde choreografie, K-Pop-bands geven een show die elk publiek zeker zal boeien. Of je nu naar een live optreden of een muziekvideo kijkt, je zult zeker betoverd worden door de verbluffende beelden. En met de opkomst van sociale media hebben K-Pop-bands een breder publiek kunnen bereiken dan ooit tevoren. Van livestreams tot muziekvideo's, K-Pop-bands hebben hun muziek met de wereld kunnen delen.

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden en het is gemakkelijk in te zien waarom. Met zijn aanstekelijke beats, levendige beelden en unieke stijlen heeft K-Pop voor elk wat wils. Of je nu fan bent van het genre of er gewoon nieuwsgierig naar bent, het ontdekken van de wereld van K-Pop is een spannende reis. Van top klass tot karisa massie tot mikey turbo, er is voor elk wat wils. Dus waarom zou je niet op reis gaan en de wereld van K-Pop verkennen?