WJSN Chocome: de muziek en carrière van een K-popband

Inhoud

WJSN CHOCOME

WJSN Chocome is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door Starship Entertainment in 2016. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Yeoreum, Dayoung, Yeonjung en Chae -ja. WJSN Chocome heeft twee studioalbums uitgebracht, Zou je willen? en Voor de zomer , en verschillende uitgebreide toneelstukken, waaronder Gelukkig moment , Droom je droom , en Nooitgedachtland .

Yeoreum

De muziek van de groep

De muziek van WJSN Chocome is een mix van pop, R&B en EDM. Hun debuutsingle 'Mo Mo Mo' kwam uit in 2016 en was een hit in Zuid-Korea. Sindsdien heeft de groep verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Secret', 'La La Love' en 'Save Me, Save You'. Ze hebben ook verschillende samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten uitgebracht, zoals 'Kiss Me' met EXO's Baekhyun en 'Butterfly' met NCT's Taeyong.Soobin

De carrière van de groep

Sinds hun debuut wint WJSN Chocome aan populariteit in Zuid-Korea en daarbuiten. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Female Artist-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de Best Dance Performance Female Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2018. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Asia Artist Awards 2018.

Luda

De leden van de groep

De leden van WJSN Chocome zijn allemaal getalenteerde zangers en dansers. Seola is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang. Xuan Yi is de hoofdzangeres en staat bekend om haar lieve stem. Bona is de hoofddanseres en staat bekend om haar krachtige en gracieuze dansbewegingen. Exy is de belangrijkste rapper en staat bekend om haar rapvaardigheden. Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Yeoreum, Dayoung, Yeonjung en Chae-yeon zijn allemaal zangers en dansers.

Dayoung

De populariteit van de groep

WJSN Chocome heeft een grote aanhang gekregen in Zuid-Korea en in het buitenland. Ze hebben een grote schare fans in Japan, China en andere landen. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows.

De toekomst van de groep

WJSN Chocome werkt momenteel aan hun derde studioalbum, dat in 2021 zal verschijnen. Ze zijn ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

Gevolgtrekking

WJSN Chocome is een K-Pop meidengroep die sinds hun debuut in 2016 aan populariteit wint. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en verschillende prijzen gewonnen. De groep bestaat uit dertien leden, stuk voor stuk getalenteerde zangers en dansers. WJSN Chocome werkt momenteel aan hun derde studioalbum en is van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van WJSN Chocome? EEN: De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Yeoreum, Dayoung, Yeonjung en Chae-yeon.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt WJSN Chocome? EEN: De muziek van WJSN Chocome is een mix van pop, R&B en EDM.
  • Q: Wanneer komt het derde studioalbum van WJSN Chocome uit? EEN: Het derde studioalbum van WJSN Chocome zal in 2021 uitkomen.

Ga voor meer informatie over WJSN Chocome naar AllKpop en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. NCT Dream is een K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Wil je meer weten over deze band, Chelle verjaardag is een geweldige plek om te beginnen. Dit artikel geeft een diepgaande blik op de leden van de band, hun muziek en hun geschiedenis. Het bevat ook informatie over hun recente activiteiten en aankomende projecten.

Eunhyuk is een ander K-pop-icoon dat furore heeft gemaakt in de industrie. Hij is lid van de populaire boyband Super Junior en is sinds 2005 actief in de muziekindustrie. Voor meer informatie over zijn carrière en prestaties, Eunhyuk 2015 is een geweldige bron. Dit artikel geeft een overzicht van zijn carrière, zijn muziek en zijn onderscheidingen. Het bevat ook informatie over zijn recente activiteiten en aankomende projecten.

B1A4 is een K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Ze zijn getekend bij WM Entertainment, een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf. Voor meer informatie over deze band en hun muziek, B1A4 Bedrijf is een geweldige bron. Dit artikel geeft een diepgaande blik op de leden van de band, hun muziek en hun geschiedenis. Het bevat ook informatie over hun recente activiteiten en aankomende projecten.