WJSN: de nieuwste albums van K-Pop Band

Inhoud

WJSN, ook wel bekend als Cosmic Girls, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Mei Qi, Yeoreum, Dayoung en Yeonjung. WJSN heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en stijl.

Inhoud

 • Inleiding tot WJSN
 • Albums
 • Liedjes
 • Muziek video's
 • Onderscheidingen en prestaties
 • Veelgestelde vragen

Inleiding tot WJSN

WJSN, ook wel bekend als Cosmic Girls, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Mei Qi, Yeoreum, Dayoung en Yeonjung. WJSN debuteerde op 25 februari 2016 met de release van hun eerste mini-album Zou je willen? .Albums

WJSN heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums uitgebracht. Hun eerste volledige album, Gelukkig moment , werd uitgebracht in juni 2016. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Het tweede volledige album van de groep, Droom je droom , werd uitgebracht in maart 2018 en piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart. Hun derde volledige album, Voor de zomer , werd uitgebracht in juni 2019 en piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Liedjes

WJSN heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende singles en extended plays uitgebracht. Hun debuutsingle, Mo Mo Mo , werd uitgebracht in februari 2016 en piekte op nummer vier op de Gaon Digital Chart. De tweede single van de groep, Geheim , werd uitgebracht in juni 2016 en piekte op nummer drie op de Gaon Digital Chart. Hun derde single, Mocht ik willen , werd uitgebracht in oktober 2016 en piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart.

Muziek video's

WJSN heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende muziekvideo's uitgebracht. Hun debuutmuziekvideo, Mo Mo Mo , werd uitgebracht in februari 2016 en heeft meer dan 10 miljoen views op YouTube. De tweede videoclip van de groep, Geheim , werd uitgebracht in juni 2016 en is meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube. Hun derde videoclip, Mocht ik willen , werd uitgebracht in oktober 2016 en is meer dan 30 miljoen keer bekeken op YouTube.

Onderscheidingen en prestaties

WJSN heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende prijzen gewonnen. De groep won de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards 2016. Ze wonnen ook de prijs voor beste nieuwe artiest tijdens de Seoul Music Awards 2017. In 2018 won de groep de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2018.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wat is WJSN?
  EEN: WJSN, ook wel bekend als Cosmic Girls, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment.
 • Q: Hoeveel albums heeft WJSN uitgebracht?
  EEN: WJSN heeft sinds hun debuut in 2016 drie volledige albums uitgebracht.
 • Q: Welke awards heeft WJSN gewonnen?
  EEN: WJSN heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2016, de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2017 en de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2018.

Gevolgtrekking

WJSN is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en stijl. WJSN heeft sinds hun debuut ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2016 en de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2018. Ga voor meer informatie over WJSN naar hun officiële website hier of hun YouTube-kanaal hier .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en EDM. Een van de meest populaire K-popbands is Yuju DK. Ze zijn een vijfkoppige meidengroep die in 2019 debuteerde. Om ze beter te leren kennen, kun je uitchecken yuju dk . Een andere populaire K-popband is AB6IX. Ze zijn een vijfkoppige jongensgroep die in 2019 debuteerde. Om hun lid Daehwi beter te leren kennen, kun je uitcheckenget-to-know-kpop-band-ab6ixs-member-daehwi. Als laatste is er de K-popband Billlie Haram. Ze zijn een vierkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde. Om meer over hen te weten te komen, kun je kijken Billie Haram . K-pop is een muziekgenre dat steeds populairder wordt en deze bands zijn slechts enkele van de vele getalenteerde groepen die er zijn.