WJSN: De zwarte K-popband

Inhoud

| WJSN, ook wel bekend als Cosmic Girls, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. Lees hier meer over en hun muziek.

WJSN, ook wel bekend als Cosmic Girls, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Mei Qi, Yeoreum, Dayoung en Yeonjung. WJSN debuteerde op 25 februari 2016 met de release van hun eerste mini-album, Would You Like?

Geschiedenis van WJSN

WJSN werd voor het eerst aangekondigd in december 2015, toen Starship Entertainment en Yuehua Entertainment onthulden dat ze een nieuwe meidengroep zouden vormen. De groep was oorspronkelijk gepland als een twaalfkoppige groep, maar werd later uitgebreid tot dertien leden. De naam van de groep, WJSN, staat voor 'Wonderful JooSeonNyeo', wat zich vertaalt naar 'Wonderful Girls'.Muziek van WJSN

WJSN heeft vier studioalbums, twee mini-albums en twee speciale albums uitgebracht. Hun debuut mini-album, Zou je het leuk vinden?, Werd uitgebracht op 25 februari 2016 en bevatte de eerste single 'MoMoMo'. Het eerste studioalbum van de groep, Happy Moment, werd uitgebracht op 7 juni 2016 en bevatte de eerste single 'Secret'.

Leden van WJSN

WJSN bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Mei Qi, Yeoreum, Dayoung en Yeonjung. Elk lid heeft een unieke persoonlijkheid en stijl, en ze dragen allemaal bij aan het algehele geluid en imago van de groep.

Prestaties van WJSN

WJSN heeft sinds hun debuut talloze prijzen en nominaties gewonnen. Ze hebben de Mnet Asian Music Award voor beste vrouwelijke groep, de Seoul Music Award voor beste nieuwe artiest en de Golden Disc Award voor beste nieuwe artiest gewonnen. Ze zijn ook genomineerd voor de Mnet Asian Music Award voor beste dansvoorstelling en de Seoul Music Award voor beste vrouwelijke groep.

Discografie van WJSN

WJSN heeft vier studioalbums, twee mini-albums en twee speciale albums uitgebracht. Hun debuut mini-album, Zou je het leuk vinden?, Werd uitgebracht op 25 februari 2016 en bevatte de eerste single 'MoMoMo'. Het eerste studioalbum van de groep, Happy Moment, werd uitgebracht op 7 juni 2016 en bevatte de eerste single 'Secret'. Hun tweede studioalbum, WJ Please?, werd uitgebracht op 6 november 2017 en bevatte de eerste single 'Save Me, Save You'. Hun derde studioalbum, For the Summer, werd uitgebracht op 5 juni 2018 en bevatte de eerste single 'La La Love'. Hun vierde studioalbum, Neverland, werd uitgebracht op 9 juni 2020 en bevatte de eerste single 'Butterfly'.

Veelgestelde vragen over WJSN

  • Q: Wie zijn de leden van WJSN?
    EEN: De leden van WJSN zijn Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Mei Qi, Yeoreum, Dayoung en Yeonjung.
  • Q: Wanneer debuteerde WJSN?
    EEN: WJSN debuteerde op 25 februari 2016 met de release van hun eerste mini-album, Would You Like?
  • Q: Welke awards heeft WJSN gewonnen?
    EEN: WJSN heeft de Mnet Asian Music Award voor beste vrouwelijke groep, de Seoul Music Award voor beste nieuwe artiest en de Golden Disc Award voor beste nieuwe artiest gewonnen.

WJSN is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep die sinds hun debuut in 2016 furore maakt in de K-Pop-muziekscene. De groep bestaat uit dertien leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Ze hebben vier studioalbums, twee mini-albums en twee speciale albums uitgebracht en hebben talloze prijzen en nominaties gewonnen. WJSN is een groep die zeker nog jaren impact zal blijven maken in de K-Pop-muziekscene.

Ga voor meer informatie over WJSN naar AllKpop , Koreaboo , en Starship-entertainment .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden en veel mensen ontdekken het geweldige talent dat er is. Een van de meest populaire K-pop-sensaties is Loren, een zangeres die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. Haar muziek is een mix van pop, R&B en hiphop, en haar liedjes zijn in veel films en tv-shows te zien geweest. Bekijk voor meer informatie over Loren Loren zanger .

Een andere populaire K-popgroep is A Pink, een meidengroep die al bestaat sinds 2011. Ze hebben verschillende albums en muziekvideo's uitgebracht en hun liedjes zijn in veel films en tv-shows te zien geweest. Om meer te weten te komen over A Pink, ga naar apink mv .

Ten slotte is er Ella Pixy, een K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Ze hebben verschillende albums en muziekvideo's uitgebracht en hun liedjes zijn in veel films en tv-shows te zien geweest. Bekijk voor meer informatie over Ella Pixy pixie zij .

K-pop is een muziekgenre vol geweldig talent en creativiteit. Of je nu een fan bent van Loren, A Pink of Ella Pixy, er is voor elk wat wils. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, bekijk dan zeker deze geweldige K-popartiesten en ontdek de geweldige muziek die ze te bieden hebben.