Woozi: een Zuid-Koreaanse K-Pop-band

Inhoud

Image

Woozi is een Zuid-Koreaanse K-Pop band die sinds 2015 muziek maakt. De band bestaat uit vijf leden: Seungkwan, Jeonghan, Joshua, Hoshi en DK. Ze zijn getekend bij Pledis Entertainment en hebben twee studioalbums uitgebracht, Zeg de naam en Zeventien gaan . Woozi heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2017.

Geschiedenis van Woozi

Woozi is in 2015 opgericht door Pledis Entertainment. De band bracht in mei van dat jaar hun debuutsingle 'Adore U' uit. De single was een succes en bereikte nummer één op de Gaon Digital Chart. De band bracht hun eerste studioalbum uit, Zeg de naam , in oktober 2015. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer twee in de Gaon Album Chart.In 2016 bracht Woozi hun tweede studioalbum uit, Zeventien gaan . Het album was een commercieel succes en bereikte nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht verschillende hitsingles voort, waaronder 'Pretty U' en 'Very Nice'. De band bracht ook verschillende muziekvideo's uit voor het album, waaronder 'Pretty U' en 'Don't Wanna Cry'.

Onderscheidingen en onderscheidingen

Woozi heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017. De band is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Golden Disc Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2018.

Discografie

Woozi heeft twee studioalbums uitgebracht, Zeg de naam en Zeventien gaan . De band heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Adore U', 'Pretty U' en 'Don't Wanna Cry'.

Leden

Woozi bestaat uit vijf leden: Seungkwan, Jeonghan, Joshua, Hoshi en DK. Seungkwan is de leider van de groep, terwijl Jeonghan de hoofdvocalist is. Joshua is de hoofddanser, Hoshi is de belangrijkste rapper en DK is de hoofdvocalist.

Gevolgtrekking

Woozi is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds 2015 muziek maakt. De band heeft twee studioalbums en verschillende singles uitgebracht en heeft verschillende prijzen gewonnen. De band bestaat uit vijf leden: Seungkwan, Jeonghan, Joshua, Hoshi en DK. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker eens naar Woozi gaan.

FAQ

 • Q: Wanneer is Woozi ontstaan?
  EEN: Woozi is opgericht in 2015.
 • Q: Wie zijn de leden van Woozi?
  EEN: De leden van Woozi zijn Seungkwan, Jeonghan, Joshua, Hoshi en DK.
 • Q: Welke prijzen heeft Woozi gewonnen?
  EEN: Woozi heeft in 2017 de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep gewonnen.
 • Q: Welke albums heeft Woozi uitgebracht?
  EEN: Woozi heeft twee studioalbums uitgebracht, Zeg de naam en Zeventien gaan .

Kijk voor meer informatie over Woozi op Wikipedia en AllKpop .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Jihan Weekly en Cherry B. Jihan Weekly is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2018 debuteerde en sindsdien een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. de wereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn miljoenen keren gestreamd. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2019 voor Best Male Group. wekelijkse jihan is een must-listening voor elke K-pop fan.

Cherry B is een andere opkomende K-popband die de laatste jaren aan populariteit wint. De groep bestaat uit vijf leden en hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Cherry Bomb' en 'Cherry Blossom', en zijn te zien geweest in verschillende populaire tv-shows. kers b is in snel tempo een van de populairste K-popbands ter wereld aan het worden.

Tot slot is er Spica, een K-popband die de wereld stormenderhand verovert. De groep bestaat uit vijf leden en hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Tonight' en 'Lonely', en zijn te zien geweest in verschillende populaire tv-shows. spica s is in snel tempo een van de populairste K-popbands ter wereld aan het worden.

K-pop is hard op weg een van de meest populaire muziekgenres ter wereld te worden, en deze drie bands lopen voorop. Jihan Weekly, Cherry B en Spica maken allemaal furore in de K-pop-wereld en zullen er zeker nog jaren zijn. Dus als je op zoek bent naar geweldige K-popmuziek, bekijk dan zeker deze drie bands.