X1: Maak kennis met de leden van de K-Pop-band

Inhoud

X1 is een K-Pop band bestaande uit 11 leden. De groep werd gevormd door de overlevingsshow Mnet Produceer X 101 en debuteerde in augustus 2019. X1 wordt beheerd door Swing Entertainment en is getekend bij Stone Music Entertainment. Leer elk van de leden kennen en leer meer over hun muziek en carrière.

Inhoud

  • Inleiding tot X1
  • X1 leden
  • X1 Muziek en carrière
  • Veelgestelde vragen

Inleiding tot X1

X1 is een Zuid-Koreaanse boyband gevormd door CJ ENM via de Mnet survivalshow Produceer X 101 . De groep bestaat uit 11 leden: Kim YoHan, Kim WooSeok, Han SeungWoo, Song HyeongJun, Cho SeungYoun, Son DongPyo, Lee HanGyul, Nam DoHyon, Cha JunHo, Kang MinHee en Lee EunSang. X1 debuteerde op 27 augustus 2019 met hun eerste mini-album Noodgeval: kwantumsprong .X1 leden

Kim Yohan

Kim YoHan is de leider van X1. Hij werd geboren op 4 april 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij liep stage bij OUI Entertainment en was het middelpunt van de groep tijdens Produceer X 101 . Hij is een zanger en rapper in X1.

Kim WooSeok

Kim WooSeok is het middelpunt van X1. Hij werd geboren op 11 maart 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Hij liep stage bij TOP Media en was tijdens de uitzending het middelpunt van de groep Produceer X 101 . Hij is een zanger en rapper in X1.

han seung woo

Han SeungWoo is een zanger in X1. Hij werd geboren op 8 augustus 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij liep stage bij Starship Entertainment en was het middelpunt van de groep tijdens Produceer X 101 . Hij is een zanger en rapper in X1.

Lied Hyeongjun

Song HyeongJun is een zanger in X1. Hij werd geboren op 15 augustus 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij liep stage bij Starship Entertainment en was het middelpunt van de groep tijdens Produceer X 101 . Hij is een zanger en rapper in X1.

Cho SeungYoun

Cho SeungYoun is een zanger in X1. Hij werd geboren op 31 augustus 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij liep stage bij Starship Entertainment en was het middelpunt van de groep tijdens Produceer X 101 . Hij is een zanger en rapper in X1.

zijn dongpyo

Son DongPyo is een zanger in X1. Hij werd geboren op 10 oktober 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij liep stage bij Starship Entertainment en was het middelpunt van de groep tijdens Produceer X 101 . Hij is een zanger en rapper in X1.

X1 Muziek en carrière

X1 heeft twee mini-albums uitgebracht, Noodgeval: kwantumsprong en Kwantumsprong . Ze hebben ook twee digitale singles uitgebracht, Flash en Vlieg met mij mee . X1 heeft verschillende concerten en fanbijeenkomsten gehouden in Zuid-Korea en Japan. Ze waren ook te zien in verschillende tv-shows en radioprogramma's.

Veelgestelde vragen

  • Q: Wie zijn de leden van X1? EEN: De leden van X1 zijn Kim YoHan, Kim WooSeok, Han SeungWoo, Song HyeongJun, Cho SeungYoun, Son DongPyo, Lee HanGyul, Nam DoHyon, Cha JunHo, Kang MinHee en Lee EunSang.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt X1? EEN: X1 maakt K-Pop-muziek.
  • Q: Wanneer debuteerde X1? EEN: X1 debuteerde op 27 augustus 2019.

Gevolgtrekking

X1 is een K-Pop band bestaande uit 11 leden. De groep werd gevormd door de overlevingsshow Mnet Produceer X 101 en debuteerde in augustus 2019. X1 wordt beheerd door Swing Entertainment en is getekend bij Stone Music Entertainment. Ze hebben twee mini-albums en twee digitale singles uitgebracht. X1 heeft verschillende concerten en fanbijeenkomsten gehouden in Zuid-Korea en Japan. Voor meer informatie over X1, check out AllKPop en Soempi .

K-pop is een fenomeen dat de afgelopen tien jaar de wereld heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. K-popbands zijn steeds populairder geworden en velen zijn de afgelopen jaren beroemd geworden. Een van de meest populaire opkomende K-popbands is Laboum, geleid door Kim Yulhee. Laboum heeft veel aandacht gekregen voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld. Kim Yulhee is de leider van de groep en wordt geprezen om haar sterke zang en podiumpresentatie.

Een andere opkomende K-popband is LOONA, die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld. Fans hebben de groep besproken Tot ziens Reddit , prees hun unieke geluid en stijl. LOONA heeft veel aandacht gekregen voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld.

Girl Kind is een andere opkomende K-popband die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld. Fans hebben de groep besproken Soort meisje , prees hun unieke geluid en stijl. Girl Kind heeft veel aandacht gekregen voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld.

K-pop is een genre dat de laatste jaren veel aandacht krijgt. Met de opkomst van populaire K-popbands hebben fans het genre op een nieuwe manier kunnen ervaren. K-popbands krijgen veel aandacht vanwege hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Fans hebben het genre op een nieuwe manier kunnen ervaren, met de opkomst van populaire K-popbands.