YG Groups K-Pop Bands: Ontdek het beste van K-Pop

Inhoud

Verken de wereld van K-Pop en. Leer meer over hun muziek, leden en meer.

K-Pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Van zijn aanstekelijke beats tot zijn unieke stijl, K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden. Een van de meest populaire K-Pop-labels is YG Entertainment, de thuisbasis van enkele van de grootste K-Pop-groepen ter wereld. In dit artikel bekijken we enkele van de beste K-Pop-bands van YG Groups en verkennen we hun muziek, leden en meer.

OERKNAL

BIGBANG is een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld. De groep bestaat uit vijf leden: G-Dragon, TOP, Taeyang, Daesung en Seungri. Ze debuteerden in 2006 en hebben sindsdien talloze hitnummers uitgebracht, zoals 'Fantastic Baby', 'Bang Bang Bang' en 'Lies'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act in 2011.2NE1

2NE1 is een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2009. De groep bestaat uit CL, Bom, Dara en Minzy. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en krachtige zang. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'I Am the Best', 'Fire' en 'Lonely'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act in 2012.

WINNAAR

WINNER is een vierkoppige jongensgroep die debuteerde in 2014. De groep bestaat uit Kang Seung-yoon, Song Min-ho, Lee Seung-hoon en Nam Tae-hyun. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'Empty', 'Really Really' en 'Love Me Love Me'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act in 2015.

iKON

iKON is een zevenkoppige jongensgroep die debuteerde in 2015. De groep bestaat uit BI, Bobby, Jinhwan, Yunhyeong, Donghyuk, Junhoe en Chanwoo. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en krachtige zang. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'My Type', 'Rhythm Ta' en 'Love Scenario'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act in 2016.

ZWARTPINK

BLACKPINK is een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2016. De groep bestaat uit Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'Boombayah', 'As If It's Your Last' en 'Ddu-Du Ddu-Du'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act in 2017.

SCHAT

TREASURE is een twaalfkoppige jongensgroep die debuteerde in 2020. De groep bestaat uit Bang Ye-dam, Choi Hyun-suk, Haruto, Jeongwoo, Junkyu, Mashiho, Park Jeong-woo, So Jung-hwan, Yedam, Yoshinori, Asahi , en Jaehyuk. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'Boy', 'I Love You' en 'MMM'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act in 2020.

Gevolgtrekking

YG Entertainment is de thuisbasis van enkele van de grootste K-Pop-groepen ter wereld. Van BIGBANG tot TREASURE, deze groepen zijn wereldwijde sensaties geworden met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijlen. Als je de wereld van K-Pop wilt verkennen, zijn deze YG Groups K-Pop-bands een geweldige plek om te beginnen.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van BIGBANG? EEN: De leden van BIGBANG zijn G-Dragon, TOP, Taeyang, Daesung en Seungri.
  • Q: Welke prijzen hebben YG Groups K-Pop bands gewonnen? EEN: De K-Pop-bands van YG Group hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor Best Worldwide Act.
  • Q: Wat is het populairste nummer van BLACKPINK? EEN: Het meest populaire nummer van BLACKPINK is 'Ddu-Du Ddu-Du'.

Ga voor meer informatie over K-Pop-bands van YG Group naar AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is de laatste jaren steeds populairder geworden en er zijn veel nieuwe bands bijgekomen. Twee van de meest populaire K-popbands zijn Apink Bnn en Potato Band. Apink Bnn is een zevenkoppige meidengroep die in 2011 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Potato Band is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2018. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de meest populaire K-popbands in Thailand geworden. Een andere populaire K-popartiest is ELO, een rapper die de muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Hij heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en is een van de meest populaire K-popartiesten ter wereld geworden. Klik op de volgende links voor meer informatie over Apink Bnn, Potato Band en ELO: apink bn , aardappel band , nu rapper . Met hun aanstekelijke deuntjes en meeslepende optredens zullen deze K-popbands en -artiesten je zeker urenlang vermaken.