YG Treasure Box-debuut: maak kennis met de nieuwe K-Pop-band

Inhoud

YG Entertainment heeft zojuist hun nieuwe K-Pop-band, YG Treasure Box, geïntroduceerd. De groep bestaat uit zeven leden: Bang Ye Dam, Haruto, So Jung Hwan, Park Jeong Woo, Kim Jun Kyu, Yoon Jae Hyuk en Choi Hyun Suk. YG Treasure Box is de eerste K-Pop-groep die debuteert bij YG Entertainment sinds BLACKPINK in 2016.

YG Treasure Box-leden

Bang Ye Dam is de leider van YG Treasure Box en is het oudste lid van de groep. Hij is een zanger en rapper en staat bekend om zijn krachtige zang- en rapvaardigheden. Haruto is de hoofddanser van de groep en staat bekend om zijn soepele en precieze dansbewegingen. Jung Hwan is dus de hoofdvocalist van de groep en staat bekend om zijn soulvolle en emotionele zang. Park Jeong Woo is de hoofdrapper van de groep en staat bekend om zijn geestige en slimme rapteksten. Kim Jun Kyu is de leadzanger van de groep en staat bekend om zijn zoete en melodieuze stem. Yoon Jae Hyuk is de belangrijkste zanger van de groep en staat bekend om zijn krachtige en soulvolle zang. Ten slotte is Choi Hyun Suk de maknae van de groep en staat bekend om zijn schattige en charmante persoonlijkheid.YG Treasure Box-muziek

YG Treasure Box heeft hun debuutalbum uitgebracht, De eerste stap: hoofdstuk één . Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder het titelnummer, 'Boy'. Het titelnummer is een hiphop- en R&B-nummer met een pakkend refrein en krachtige rapverzen. Het album bevat ook de nummers 'My Treasure', 'Going Crazy', 'I Love You', 'Miracle', 'Mmm' en 'My Angel'.

YG Treasure Box-debuutshowcase

YG Treasure Box hield hun debuutshowcase op 6 november 2018. De showcase vond plaats in de YES24 Live Hall in Seoul, Zuid-Korea. De showcase werd bijgewoond door meer dan 1.000 fans en werd live gestreamd op Naver V Live. Tijdens de showcase speelden de leden hun debuuttitelnummer, 'Boy', evenals hun andere nummers van hun debuutalbum.

YG Treasure Box-promoties

YG Treasure Box promoot hun debuutalbum op verschillende muziekshows. Ze hebben hun titelnummer 'Boy' uitgevoerd op shows zoals M Countdown, Music Bank, Show Champion en Inkigayo. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende variétéshows zoals Weekly Idol en Knowing Bros.

YG Treasure Box Toekomstplannen

YG Treasure Box is druk bezig geweest met het promoten van hun debuutalbum en zal dat de komende maanden blijven doen. Ze zijn ook van plan om in de toekomst meer muziek uit te brengen en zullen in maart voor het eerst in het buitenland optreden op de KCON Japan 2019.

Gevolgtrekking

YG Treasure Box is de nieuwe K-Pop band van YG Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden en heeft hun debuutalbum uitgebracht, De eerste stap: hoofdstuk één . Ze hebben hun debuutalbum gepromoot op verschillende muziekshows en variétéshows en zullen in maart voor het eerst in het buitenland optreden op de KCON Japan 2019.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van YG Treasure Box? EEN: De leden van YG Treasure Box zijn Bang Ye Dam, Haruto, So Jung Hwan, Park Jeong Woo, Kim Jun Kyu, Yoon Jae Hyuk en Choi Hyun Suk.
  • Q: Wat is de titel van het debuutalbum van YG Treasure Box? EEN: Het debuutalbum van YG Treasure Box is getiteld De eerste stap: hoofdstuk één .
  • Q: Wanneer is YG Treasure Box's eerste optreden in het buitenland? EEN: Het eerste optreden van YG Treasure Box in het buitenland is in maart op de KCON Japan 2019.

Ga naar voor meer informatie over YG Treasure Box AllKpop en Soempi .

K-pop maakt sinds 2009 furore in de muziekindustrie en een van de meest populaire bands is MBLAQ, geleid door Leejoon. MBLAQ is een vijfkoppige boyband die verschillende hitsingles en albums heeft uitgebracht en over de hele wereld heeft getourd. Ze staan ​​bekend om hun energieke optredens en pakkende liedjes. Een andere populaire K-popband is Aqua, een vierkoppige meidengroep die actief is sinds 2012. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben de wereld rondgereisd. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke muziek en krachtige zang. Ten slotte is er Spexial, een zevenkoppige boyband die in 2014 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben de wereld rondgereisd. Ze staan ​​bekend om hun unieke geluid en meeslepende optredens. Leejoon MBLAQ , Aqua Kpop , en Speciale Sam zijn allemaal populaire K-popbands die naam hebben gemaakt in de muziekindustrie.

K-pop is de laatste jaren steeds populairder geworden en veel fans voelen zich aangetrokken tot het unieke geluid en de boeiende optredens van deze bands. MBLAQ, Aqua en Spexial hebben allemaal hun eigen specifieke stijlen en geluiden, en ze hebben allemaal succes geboekt in de muziekindustrie. MBLAQ staat bekend om hun energieke optredens en pakkende liedjes, terwijl Aqua bekend staat om hun vrolijke muziek en krachtige zang. Spexial staat bekend om hun unieke geluid en meeslepende optredens. Alle drie de bands hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben over de hele wereld getourd. Fans van K-pop kunnen meer over deze bands te weten komen door hun officiële websites en socialemediapagina's te bezoeken. Fans kunnen ook hun muziekvideo's en live optredens bekijken om hun muziek beter te begrijpen. Door de muziek van MBLAQ, Aqua en Spexial te ontdekken, kunnen fans meer waardering krijgen voor het unieke geluid en de boeiende uitvoeringen van deze K-popbands.