Zhoumi: K-popzangeres en Super Junior-lid

Inhoud

Image

Zhoumi is een Chinees-Koreaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is lid van de K-Pop-band Super Junior en staat bekend om zijn indrukwekkende lengte. Zhoumi debuteerde in 2008 als soloartiest en heeft sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht. Hij is ook verschenen in verschillende tv-shows en films. In dit artikel bekijken we Zhoumi's carrière, lengte en meer.

Zhoumi's carrière

Zhoumi debuteerde als soloartiest in 2008 met de single 'Love Tonight'. Hij bracht zijn eerste album, Rewind, uit in 2014. Het album was een succes en bracht verschillende hitsingles voort, waaronder 'Rewind' en 'What's Your Number?'. In 2015 trad Zhoumi toe tot de K-Pop-band Super Junior en heeft sindsdien verschillende albums en singles met de groep uitgebracht. Hij verscheen ook in verschillende televisieshows en films, waaronder de dramaserie 'My Sassy Girl' en de film 'The Outlaws'.Zhoumi's lengte

Zhoumi staat bekend om zijn indrukwekkende lengte. Hij staat op een torenhoge 6 voet 3 inch (190 cm). Dit maakt hem een ​​van de langste leden van Super Junior. Zijn lengte was een bron van bewondering voor veel fans en hij wordt vaak de 'reus' van de groep genoemd.

Zhoumi's andere activiteiten

Naast zijn muziekcarrière is Zhoumi ook op andere gebieden actief. Hij is een vaste presentator in de variétéshow 'Weekly Idol' en was te gast in verschillende andere shows. Ook is hij ambassadeur van verschillende merken, waaronder het kledingmerk 'Uniqlo'.

Zhoumi's persoonlijke leven

Zhoumi is momenteel vrijgezel en is niet in verband gebracht met romantische relaties. Hij is erg privé over zijn persoonlijke leven en houdt het liever buiten het publieke oog. Hij is ook een fervent fan van basketbal en is een aanhanger van het NBA-team de Los Angeles Lakers.

Zhoumi's nettowaarde

Zhoumi heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen. Dit omvat zijn inkomsten uit zijn muziekcarrière, tv-optredens en aantekeningen. Hij is een van de rijkste leden van Super Junior.

Gevolgtrekking

Zhoumi is een Chinees-Koreaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is lid van de K-Pop-band Super Junior en staat bekend om zijn indrukwekkende lengte. Hij heeft verschillende albums en singles uitgebracht als soloartiest en met Super Junior. Hij is ook actief op andere gebieden, zoals hosting en endorsements. Zhoumi heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen.

Voor meer informatie over Zhoumi, bezoek AllKpop en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Hoe groot is Zhoumi?
    EEN: Zhoumi is 190 cm lang.
  • Q: Wat is het vermogen van Zhoumi?
    EEN: Zhoumi heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen.
  • Q: Wat is de relatiestatus van Zhoumi?
    EEN: Zhoumi is momenteel vrijgezel en is niet in verband gebracht met romantische relaties.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de populairste K-popbands is Park Jiwon, ook wel bekend als Fromis. Fromis is een vijfkoppige meidengroep die in 2014 debuteerde en sindsdien een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Een andere populaire K-popband is Kingdom, een zevenkoppige jongensgroep die in 2019 debuteerde. Kingdom is snel een van de populairste K-popbands ter wereld geworden en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Naast deze twee populaire bands zijn er ook veel solo K-popartiesten die naam hebben gemaakt. Deze solovocalisten hebben hun eigen albums en singles uitgebracht en hebben een groot aantal fans gekregen. Fromis Jiwon is een goed voorbeeld van een succesvolle K-popband, terwijl Koninkrijk Wikia is een geweldige bron om meer over de band te leren. Eindelijk,solo-kpop-artists-who-are-theyzijn een geweldige manier om de wereld van K-pop te verkennen en nieuwe muziek te ontdekken. K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert, en het is opwindend om te zien hoe het blijft groeien en veranderen.